SCHRIJF JE NU IN! 

VERTEL ONS JOUW VERHAAL EN AMBITIES

Wil jij kandidaat worden in één van de geplande afleveringen van 'Je gaat het maken'? Wij zijn op zoek naar kandidaten die vanuit een ander beroep (andere achtergrond) willen ervaren hoe het is om te werken in één van de vele mogelijke functies in deze dynamische wereld. Bakker, bloemist of bankmedewerker...iedereen is welkom in de bouw!

Geïnteresseerden voor deze bijzondere ontdekkingsreis kunnen zich nu aanmelden. Hiervoor moet jij 18 jaar of ouder zijn. Wij nemen op in de periode april tot juni 2020. Je zult in deze periode omstreeks 3 dagen (in overleg), verdeeld over een periode, nodig zijn voor het maken van opnames. Deelname aan het programma is vrijwillig, zonder verplichting en zonder vergoeding. Het aanbod dat jou wordt gedaan in het programma is geheel vrijblijvend.

 

De redactie van het programma beoordeelt de inschrijvingen en kiest de kandidaten. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek ontvangen hiervan automatisch bericht van de redactie. Over de uitslag en de status van deze procedure kan niet worden gecorrespondeerd, noch met producent SHH Productions noch met RTL Nederland.

Neem de tijd voor jouw inschrijving en wees zo volledig mogelijk in de informatie die je met ons deelt. Hou een recente foto van jezelf paraat om mee te sturen bij jouw inschrijving. Heel veel succes hiermee en we kijken uit naar jouw input.

PRODUCENT

'Je gaat het maken' is een format van SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. voor RTL4 mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland. All rights reserved.

Email: tv@studiohogeheren.nl

Website: www.shhproductions.nl

Redactie: 010-4134579

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Bouwend-Nederland-logo.png

© 2020 by SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V.