DIT IS JE GAAT HET MAKEN 
VANAF FEBRUARI 2022 TERUG BIJ RTL4 

In ‘Je gaat het maken’ duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met mensen die van carrière willen wisselen, met schoolverlaters en werkzoekenden. Echte mensen die hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Geïnteresseerden kunnen zich nu opgeven.

 

Je maakt kans op een op maat gemaakt opleidingstraject* met grote kans op een baan bij jouw stagebedrijf.

 

Een loopbaancoach onderzoekt jouw huidige kennis en vaardigheden. Hieruit bepalen we de functie die mogelijk bij jou past. Die functie mag jij in de praktijk gaan ervaren. Presentatrice Pernille la Lau dompelt jou 2 dagen onder bij een indrukwekkend bouw- of infrastructuurproject in uitvoer. Jij mag gelijk aan de slag. Je wordt begeleid door een expert en die kun jij het hemd van het lijf vragen over het vak en wat dit vak zo ongelofelijk boeiend maakt.

 

Jouw (werk)ervaring leggen we vast en maken we een toffe uitzending van. Wat bevalt jou? Wat viel tegen? Wat lijkt jou gaaf om vooral altijd te mogen gaan doen? Waarvoor zou jij absoluut niet de wekker willen zetten? Zie jij het zitten om het te gaan maken in de wereld van bouw en infrastructuur?

 

In de ontknoping van de uitzending wordt, als het van beide kanten bevalt, een uiterst waardevol aanbod gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject met kans op een baan in deze sector.

 

Bijna alle kandidaten uit voorgaande seizoenen van het programma zijn ondertussen succesvol werkzaam in de sector. Ben jij de volgende die het gaat maken? Meld je vandaag nog aan.

*tot een maximum van 8.500 euro aan opleidings- en begeleidingskosten

 ZIJ GINGEN HET MAKEN 

 PERNILLE LA LAU 

Pernille La Lau presenteert 'Je gaat het maken'. In 1991 wordt Pernille landelijk bekend door de presentatie van het TROS programma ‘Postcode Bingo’. In 2006 nestelt zij zich bij RTL4 alwaar zij momenteel één van de vaste gezichten is van ‘koffietijd’. In dit programma voelt zij een brede range aan prominente gasten regelmatig aan de tand. Ook maakt zij voor dit programma reportages. Naast het presenteren van televisieprogramma’s maakt Pernille documentaires, verzorgt zij de presentatie van zakelijke bijeenkomsten en begeleidt zij vele CEO’s in zakelijk presenteren en story-telling. 

 

 WAAR TE ZIEN? 

‘Je gaat het maken’ is te zien bij RTL4 en is na uitzending op televisie ook terug te kijken via VideoLand en YouTube. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon