In ‘Je gaat het maken’ duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met mensen met een baan, die zich willen oriënteren op een carrière move, én met werkzoekenden die hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Kandidaten voor het programma kunnen zich opgeven voor een op maat gemaakte oriëntatie in een dynamische wereld die bol staat van innovatie.

 

Kandidaten maken kans op een concreet opleidingstraject met kans op een baan. Een loopbaancoach onderzoekt jouw competenties en vaardigheden. Uit dit onderzoek bepalen we een tweetal uiteenlopende functies die in de praktijk voor één dag beproefd kunnen worden. Als kandidaat word jij hierbij professioneel begeleid en beoordeeld door een expert. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt jou? Wat valt zwaar tegen? Wat lijkt jou gaaf om als volgende job te mogen doen en waarvoor zou jij nooit de wekker zetten?

 

In de ontknoping van de uitzending wordt, indien jij het in de vingers hebt, voor één van de twee beproefde functies een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject.

 

‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we potentiële zij-instromers volgen in hun oriëntatie op een carrière binnen de wereld van bouw en infrastructuur. Een positief opbouwend, informatief en nieuwsgierig makend televisieprogramma voor het hele gezin.

 PERNILLE LA LAU 

Pernille La Lau presenteert 'Je gaat het maken'. In 1991 wordt Pernille landelijk bekend door de presentatie van het TROS programma ‘Postcode Bingo’. In 2006 nestelt zij zich bij RTL4 alwaar zij momenteel één van de vaste gezichten is van ‘koffietijd’. In dit programma voelt zij een brede range aan prominente gasten regelmatig aan de tand. Ook maakt zij voor dit programma reportages. Naast het presenteren van televisieprogramma’s maakt Pernille documentaires, verzorgt zij de presentatie van zakelijke bijeenkomsten en begeleidt zij vele CEO’s in zakelijk presenteren en story-telling. 

 

 WAAR TE ZIEN? 

‘Je gaat het maken’ is te zien bij RTL4 en is na uitzending op televisie ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
PRODUCENT

'Je gaat het maken' is een format van SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. voor RTL4 mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland. All rights reserved.

Email: tv@studiohogeheren.nl

Website: www.shhproductions.nl

Redactie: 010-4134579

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Bouwend-Nederland-logo.png

© 2019 by SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V.