DIT IS JE GAAT HET MAKEN 
VANAF FEBRUARI 2022 TERUG BIJ RTL4 

In ‘Je gaat het maken’ duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met mensen met een baan, die zich willen oriënteren op een carrière move, én met schoolverlaters of werkzoekenden die hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Kandidaten voor het programma kunnen zich opgeven voor een op maat gemaakte oriëntatie in een dynamische wereld die bol staat van innovatie.

 

Kandidaten maken kans op een compleet opleidingstraject met kans op een baan. Een loopbaancoach onderzoekt jouw competenties en vaardigheden. Uit dit onderzoek bepalen we een functie (of functiegebied) die in de praktijk beproefd gaat worden. Pernille la Lau dompelt jou twee dagen onder bij een bedrijf of project. Als kandidaat word jij begeleid en beoordeeld door experts. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt meegewerkt. Wat bevalt jou? Wat valt tegen? Wat lijkt jou gaaf om als volgende job te mogen doen en waarvoor zou jij nooit de wekker willen zetten?

 

In de ontknoping van de uitzending wordt, bij gebleken geschiktheid en serieuze interesse, mogelijk een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject met kans op een baan in deze mooie sector.

 

‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we mensen volgen in hun oriëntatie op een carrière binnen de wereld van bouw en infrastructuur. Een positief opbouwend, informatief en nieuwsgierig makend televisieprogramma voor het hele gezin.

 BEKIJK AFLEVERINGEN 

 PERNILLE LA LAU 

Pernille La Lau presenteert 'Je gaat het maken'. In 1991 wordt Pernille landelijk bekend door de presentatie van het TROS programma ‘Postcode Bingo’. In 2006 nestelt zij zich bij RTL4 alwaar zij momenteel één van de vaste gezichten is van ‘koffietijd’. In dit programma voelt zij een brede range aan prominente gasten regelmatig aan de tand. Ook maakt zij voor dit programma reportages. Naast het presenteren van televisieprogramma’s maakt Pernille documentaires, verzorgt zij de presentatie van zakelijke bijeenkomsten en begeleidt zij vele CEO’s in zakelijk presenteren en story-telling. 

 

 WAAR TE ZIEN? 

‘Je gaat het maken’ is te zien bij RTL4 en is na uitzending op televisie ook terug te kijken via VideoLand en YouTube. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon